Hvem er vi

Vi er Duratex Nordic, en mindre handelsvirksomhed som har sit virke på det Skandinaviske marked.

Duratex Nordic har sin oprindelse fra Duratex A/S i Danmark, som i mere end 30 år udviklede og producerede PVC produkter på højt teknisk niveau til det Skandinaviske marked, i Haderslev. I 2003 blev Duratex A/S sammenlagt med en af Europas mest moderne og største producenter inden for branchen, det daværende NAIZIL SpA.

Dette blev grundlaget for Duratex Nordic, som har salgskontor i Ørbæk. Herfra serviceres det Skandinaviske marked med bla. det brede PVC-produkt.

Vi kan gennem egen fabrikation og tætte internationale kontakter til ledende producenter, levere nyskabende produkter af højeste kvalitet til markedet. Parametre som kvalitet, miljø, sikkerhed og omkostningsforhold går side om side, og ud fra dette bestræber Duratex Nordic sig på at levere de bedste og mest hensigtsmæssige løsninger til vore kunder.

Vision

Duratex Nordic vision er at turde være positivt anderledes. Vi vil betragtes som den bedste og førende leverandør af produkter til Skandinaviske marked og have mod til at gå nye veje og altid være miljøbevidste i vor adfærd.

Mission

At vi skaber værdi for vores kunder, fordi vi forstår vores kunders forretning og skaber sikkerhed, lønsomhed ved at forsyne vore skandinaviske kunder, med prisrigtige gode innovative materialer og produkter, der kan hjælpe den enkelte virksomhed til sikre vækst og fremgang.

Duratex Nordic’s løsninger dækker bredt inden for industrierne

Find din industri og læs mere om, hvad Duratex Nordic produkt sortiment, kan gøre for dig og dine kunder.

Hvad kan vi gøre for dig

Duratex Nordic kan sikre dig kvalitetsprodukter og levere de bedste og mest hensigtsmæssige produkt løsninger i et bredt sortiment. Vi giver dig også en uovertruffen leveringssikkerhed samt nogen af de hurtigste og økonomisk rigtige leverings og transport løsninger. Vi kan rådgive dig bedst muligt, da vi kender til markedet, lovgivningen og til nye innovative produkter – Vi gør, så du kan koncentrere dig om din forretning.

Lager og logistik

Duratex Nordic unikke kombination af innovative logistikkoncepter og målrettede indsats i lager og logistik, gør os i stand til at tilbyde vores kunder nogle af de bedste lager samt transport- og fragtløsninger.

Kontakt venligst, Duratex Nordic specifikke oplysninger, for lager samt fragt og transport af de produkter du har interesse i.

Produkt rådgivning

Hos Duratex Nordic, sætter vi en ære i at kunne rådgive vores kunder bedst muligt. Dette kræver at vi kender til markedet, lovgivningen og til nye innovative produkter og det gør vi….. !

Vi tilstræber os den nyeste viden via vores enorme netværk, dette sikre at vi altid kan rådgive vores kunder optimalt

Produkt certificeringer

Duratex Nordic’s leverandører og producenter er alle yderst optaget af at have alle certificeringer som bla: brandsikring, antistatisk, kontakt med mad, REACH mfl.

For at imødekomme de specifikke applikationssektorer, der gælder i de forskellige lande, hvor de markedsføres. Dette betyder således at certifikaterne både er af bestemt af EU og af lokale/regionale/nationale institutter så som ETA, DTU, SINTEF, SP-RISE mfl.

Vi sælger og leverer til hele Skandinavien

Duratex Nordic, har kendskab til det Skandinaviske marked, vi har kunder over hele Skandinavien – derfor har vi også et godt netværk inden for fragt og transport netop til dette område. Vi er altid behjælpelig med at finde de rigtige løsninger på fragt, når du har bestilt vare ved os. Kontakt venligst Duratex Nordic for fragt og transport til netop din adresse.